Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου Δήμου Πάργας.

     Ο Δήμος Πάργας  ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 έως και την Τρίτη 31 Μαρτίου  2015 και ώρες 08:00 έως 14:00 η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων για έκδοση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, οι οποίες με βάση την υπ΄αριθμ. 219/2014 Α.Δ.Σ. και την υπ΄αριθμ. 384/2015 έγκριση του Περιφερειάρχη Ηπείρου ανέρχονται στις εικοσιπέντε (25) και για συγκεκριμένες θέσεις που καθορίσθηκαν με την αριθμ. 47/2015 Α.Δ.Σ.
Η αίτηση θα κατατίθεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και θα συνοδεύεται με όλα τα προβλεπόμενα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
1)Αίτηση- Υπεύθυνη δήλωση: Ότι δεν κατέχει ο ίδιος/α, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα  αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος(διατίθεται από την υπηρεσία)
2)
Βεβαίωση Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή Κάρτα Ανεργίας.
3)Πιστοποιητικό από την αρμόδια κατά περίπτωση υπηρεσία από το οποίο να αποδεικνύεται ότι ο αιτών ανήκει σε μια από τις ειδικές κατηγορίες προσώπων:(α)άτομα με αναπηρία τουλάχιστον πενήντα (50%) και  τυφλοί,(β)  πολύτεκνοι και τα τέκνα αυτών, καθώς και  γονείς με τρία τέκνα,(γ)  ανάπηροι και θύματα ειρηνικής περιόδου του ν. 1370/1944 (Α' 82),(δ) γονείς ανήλικων τέκνων με αναπηρία και  γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης, (ε) ομογενείς Βορειοηπειρώτες και ομογενείς παλιννοστούντες,(στ) Έλληνες Ρομά που έχουν εγγραφεί στα δημοτολόγια των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας,(ζ) άτομα απεξαρτημένα από εξαρτησιογόνες ουσίες και άτομα υπό απεξάρτηση.
4)Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, οι επιλεγέντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική άδεια.
1) Βεβαίωση της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) περί υποβολής δήλωσης έναρξης- άσκησης επιτηδεύματος, σύμφωνα με τους νόμους 4045/1960 (Α'47)και1642/1986(Α'125),
2) Πιστοποιητικό του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα για την εγγραφή σε αυτόν
3) Βεβαίωση της αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας από την οποία προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος τηρεί τις προϋποθέσεις της ισχύουσας υγειονομικής νομοθεσίας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων- ποτών
4) Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.
5)Άδεια κυκλοφορίας και άδεια ικανότητας οδηγού του ενδιαφερομένου ή του προσώπου που τον αναπληρώνει για το όχημα που τυχόν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και βιβλιάριο υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων – ποτών.
6)Δημοτική Ενημερότητα.
Ο Δήμαρχος Πάργας 
Νάστας Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: