Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Δήμαρχος Πάργας πήρε ειδικό συνεργάτη τον Αντώνη Μπέζα.

Απόφαση αριθ.13/2015
Αποφασίζουμε.
    Προσλαμβάνουμε τον Μπέζα Αντώνιο του Εμμανουήλ ως ειδικό σύμβουλο για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξ ειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με κατασκευές τεχνικών έργων, καθώς και σε θέματα πολεοδομικού σχεδιασμού και πράξεων εφαρμογής. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.
Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 30.120 ευρώ και θα βαρύνει τους KA 6031 και σε 7.397,64 ευρώ και βαρύνει τον KA6053 του προϋπολογισμού έτους 2015 του Δήμου Πάργας. Αριθμ. Βεβαίωσης 3212557756/27-02-2015 Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου.
Ο Δήμαρχος
Νάστας Αντώνιος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  diavgeia.gov.gr.
Φωτογραφία από τη σελίδα prevezaposto.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: