Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ferrari σταθμεύει στα στενά της Πάργας και μαγνητίζει τα βλέμματα!

   Μία  Ferrari California  στάθμευσε απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο της Πάργας χθες Δεκαπεντάυγουστο και μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων καθώς στην Ελλάδα κυκλοφορούν συνολικά μόνο 21 υπερπολυτελέστατες Ferrari California.
Πιθανολογείται ο ιδιοκτήτης της είναι Έλληνας κροίσος αφού οι πινακίδες ήταν ελληνικές ενώ σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών η Ferrari California είναι η τελευταία Ferrari που ταξινομήθηκε στην Ελλάδα πριν από περίπου 3 χρόνια.
Το συγκεγκριμένο υπερπολυτελές όχημα διαθέτει κινητήρα 4,3 λίτρων και καλπάζει κυριολεκτικά στην άσφαλτο με 490 άλογα, ενώ η τιμή της προκαλεί ίλιγγο αφού για να την αγοράσει κάποιος καινούργια θα πρέπει να έχει πρόχειρα περίπου 300 χιλιάδες ευρώ.
Η Ferrari ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους ενώ κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία και φωτογραφήθηκαν μαζί της μιας σπάνια θα την ξαναδούν να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  mypreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: