Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ. Τ. Πάργας, Δημήτρης Γκίνης, ενημερώνει για τις Πέργκολες!

    Μετά από δημοσίευμα στο ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ από τον φίλο και δημοσιογράφο Spiros Pleouras για το μεγάλο και φλέγον θέμα των σκίαστρων στην χερσαία ζώνη λιμένα της Πάργας, θα ήθελα να τοποθετηθώ και να πω τα εξής:
Η τεράστια υπόθεση της πέργκολας μας απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια σαν πολίτες αλλά και σαν το νέο Δ.Σ. του ΔΛΤ Πάργας.
Μόλις 3 μήνες έχουν περάσει από όταν αναλάβαμε το τιμόνι του ΔΛΤ και κατορθώσαμε επιτέλους να ξεκινήσει η περιβόητη Μελέτη που όλοι την περίμεναν εδώ και χρόνια με λόγια των καφενείων, και ήρθε η στιγμή που εμείς το κάναμε πράξη, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και δυσκολίες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η μελέτη για την ανάπλαση και την δημιουργία ήπιων κατασκευών σκίασης έχει σκοπό την ανάδειξη του ιδιαίτερου κάλους της περιοχής, την σωστή και καλή λειτουργία των καταστημάτων, τον σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ευρωπαϊκά πρότυπα.
Είναι αδιανόητο ένα πράγμα που το περιμένεις εδώ και χρόνια να το ζητάς την επόμενη μέρα.
Για εμένα προσωπικά το να αναλάβω να είμαι μέλος του ΔΛΤ ΠΆΡΓΑΣ ήταν και είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου στο αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και πόσο ακόμα της χερσαίας ζώνης όπου όλοι την ονομάζουν "καυτή πατάτα". θεωρώ ότι μπορείς να δείξεις ότι αξίζεις μέσα από τα δύσκολα.
Μένω αισιόδοξος ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα και ομαλά με σεβασμό πάντα προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες της περιοχής

Με τιμή ο αντιπρόεδρος
του Δ.Λ.Τ. ΠΑΡΓΑΣ
Δημήτριος Γκίνης

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tomistinenimerosi.gr.
Φωτογραφία από τη σελίδα  fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: