Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης δύο αθλητές από Πρέβεζα και Πάργα.

Ο Δημήτρης Γεωργοπέτρης στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης μαζί με τον Αχιλλέα Δημάκο
   Περισσότεροι από 20 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου.
Ανάμεσά τους και δύο αθλητές από το Νομό Πρέβεζας, ο αντιπρόεδρος του ναυτικού ομίλου Πάργας Αχιλλέας Δημάκος και ο προπονητής του ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ του τμήματος στίβου Δημήτρης Γεωργοπέτρης, οι οποίοι έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία.
«Νιώσαμε όλοι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, όπου χιλιάδες θεατές ήταν από την αρχή έως το τέλος δίπλα μας και μας χειροκροτούσαν» ανέφεραν οι δύο δρομείς για τη μοναδική αυτή εμπειρία, σημειώνοντας πως ο μαραθώνιος έγινε σε μια πανέμορφη διαδρομή εξ ολοκλήρου μέσα στην πόλη και περνώντας από όλα τα αξιοθέατα.
Ο κ. Δημάκος σημείωσε χρόνο 3 ώρες και 1 λεπτό και ο κ. Γεωργοπέτρης 3 ώρες και 6 λεπτά, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.
Πηγή:atpreveza.gr
ΥΓ Ευχαριστούμε πολύ τον Ν. Καββαδία για την κοινοποίηση.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  argyrades.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: