Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ανακοίνοση Δημάρχου Πάργας...

Αναδημοσίευση από το Blog,  sardelas.

«...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ

   Αγαπητοί συνδημότες οι αυτοδιοικητικές εξελίξεις  στον τόπο μας, δημιούργησαν τον νέο καλλικρατικό Δήμο Πάργας. Βρισκόμαστε  μπροστά σε νέες προκλήσεις και αναγκαιότητες. Έχουμε κληρονομήσει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση ιδιαίτερα στα οικονομικά. Επειδή
η αγάπη μας για το τόπο συμπορεύεται με τις ανησυχίες όλων μας για το τι συμβαίνει και το τι πρόκειται να συμβεί γύρω μας, μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας.
Κοινή πεποίθηση και στόχος όλων μας είναι ο νέος μας δήμος να μην  είναι μόνο διαχειριστής σκουπιδιών, φτώχειας, μιζέριας, κατάντιας, απογοήτευσης και εξαθλίωσης αλλά το επιτελικό κέντρο του σχεδιασμού και της πρωτοβουλίας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Ζητώ την κατανόηση σας αλλά και την βοήθεια σας  ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει ο δήμος μας.
Σας διαβεβαιώνω για την ορθολογιστική διαχείριση των χρημάτων σας, του ιερού δημοσίου ταμείου. Αποτελεί αναγκαιότητα αγαπητοί συνδημότες όλοι μας να ανταποκριθούμε το ταχύτερο δυνατόν στις οφειλές μας προς τον Δήμο μας. Είμαι βέβαιος για το υψηλό αίσθημα ευθύνης σας και την αξιοπρέπεια του λαού μας.
Ο Δήμος είστε όλοι εσείς και μαζί θα πορευτούμε και θα αγωνιστούμε για καλύτερες μέρες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις οφειλές μας.
Αναρτήθηκε από sardelas στις 14:41

1 σχόλια:

Αναγνώστης είπε...

    Αν έχεις την καλοσύνη δήμαρχε θα παρακαλούσα να μας εξηγήσεις τι εννοείς όταν γράφεις στην παραπάνω ανακοίνωση στο τέλος ότι «αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις οφειλές μας»
    Σε ποιες οφειλές αναφέρεσαι και ποιους αφορούν;
    Εμείς ξέρουμε μόνο για την ύδρευση εσύ ;
    Την κατάσταση των Οφειλετών από την κατανάλωση νερού της πόλεως της Πάργας γιατί δεν την στέλνεις για ανάρτηση στο Blog ‘’sardela’’ ;
    Μας ανακοινώνεις ότι «Είμαι βέβαιος για το υψηλό αίσθημα ευθύνης σας και την αξιοπρέπεια του λαού μας.»
    Μήπως πρέπει να μας δείξεις αν διαθέτεις και εσύ αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας όπως ,εκ της θέσεως σου ,είσαι Υποχρεωμένος ;
    Περιμένουμε την όποια απάντηση για να καταλάβουν και να κρίνουν και αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι.
    Αν προσέξεις στο τέλος της ανάρτησης υπάρχουν οι ‘’Αντιδράσεις’’
    Θα διαβάσεις ότι την δημαρχιακή ανάρτηση την βρήκαν ως ΑΣΤΕΙO :13 –ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 0 (Μηδέν) και ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ : 2.
    Είσαι ευχαριστημένος από την αντίδραση του κόσμου;
    Περιμένουμε δήμαρχε.

    Αναγνώστης....»

Αναδημοσίευση από το Blog,  sardelas.