Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Οι ιστοσελίδες του Δήμου Πάργας.

   Τρείς είναι οι ιστοσελίδες που έχει ο Δήμος Πάργας στο διαδίκτυο. Άλλη Ξεχασμένη, άλλη επίσημη, άλλη ανεπίσημη, άλλες αναβαθμισμένες ή παραμελημένες.

www.dimospargas.gr …… «...Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας σας καλωσορίζουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.
   Ο Δήμος Πάργας ανήκει στο Νομό Πρέβεζας και βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ηπείρου, κοντά στον ποταμό Αχέροντα, το Νομό Θεσπρωτίας και έχει απέναντι του τα γραφικά νησιά των Παξών και Αντίπαξων. Αποτελείται από την Δημοτική Ενότητα Φαναρίου όπου είναι και η έδρα του Δήμου και την Δημοτική Ενότητα  Πάργας…»

www.parga.gr  …… «...Ο Δήμαρχος του Δήμου Πάργας, κ. Θανάσης Λιόλιος και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας καλωσορίζουν στις σελίδες του Δήμου μας στο Internet.
   Στις σελίδες αυτές σας παρουσιάζουμε πληροφορίες σχετικά με το Δήμο μας, τις δραστηριότητες μας, την ιστορία του τόπου μας καθώς και τα αξιοθέατα της περιοχής μας, με την ελπίδα ό,τι όλα αυτά να τα δείτε κάποια μέρα από κοντά και να απολαύσετε τις όμορφες ακρογιαλιές μας, τον ήλιο και το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά μας…»

www.parga.gov.gr  ……. «...Δήμος Πάργας , ένας τόπος με αξιομνημόνευτο φυσικό πλούτο και πολυκύμαντη Ιστορία. Αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους διεθνώς τουριστικούς προορισμούς της Ηπείρου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: