Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Πάργας στην Philoxenia 2011.

Ο Δήμος Πάργας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2011.

   Ο Δήμος Πάργας προέβαλλε δυναμικά τις ομορφιές της περιοχής στην Τουριστική Διεθνή έκθεση΄΄ Philoxenia 2011΄΄ που πραγματοποιήθηκε για 27η χρονιά στην Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Νοεμβρίου.
   Ο Δήμος  Πάργας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών και επιχειρηματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο κορυφαίο αυτό γεγονός ο Δήμος μας στην προσπάθεια να ενισχύσει την τουριστική προβολή του, πρόβαλλε μέσω διαφημιστικών εντύπων, βίντεο, folders, roll up, την φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, την ιστορία και τα αξιοθέατα του, με στόχο την γνωριμία του τόπου σε επισκέπτες και τουρίστες καθώς  και την προσέλκυση αυτών.
   Εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Πάργας, κ. Θανάσης Λιόλιος,
η Πρόεδρος της Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Ελένη Κολιοφώτη, ο κ. Λιάτσης Χρήστος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καναλλακίου. Τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης και Προβολής: κ. Γκογκοζώτος Χρήστος, κ. Ευθυμίου Δημήτρης, κ. Ζυγούρης Αντώνης, η κ. Αθανασίου Άννα και ο κ. Ζούλας Τάσος (Σ.Τ.Ε.Π.) Σημαντική και αξιόλογη ήταν η συμμετοχή και η βοήθεια των επιχειρηματιών του Δήμου Πάργας.
   Ο Δήμαρχος Πάργας αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν στη συμμετοχή του Δήμου Πάργας στην έκθεση, δήλωσε ότι << Ο Δήμος Πάργας είναι ένας ιδανικός προορισμός όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για όλο το χρόνο και παροτρύνω τους επιχειρηματίες του τουρισμού και την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού να βάλλουν τα δυνατά τους. Γνωρίζουμε όλοι, ότι με σκληρή δουλεία και συγκεκριμένη στόχευση μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να γίνει ο τόπος μας ο πιο ενδιαφέρον και αγαπημένος προορισμός της Ελλάδας.>>
   Δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό τόσο της Επιτροπής όσο και των επιχειρηματιών σε μια κοινή προσπάθεια για την προβολή και ανάπτυξη του τόπου μας. Τόνισε, επίσης ότι θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε κανείς επισκέπτης να μη φεύγει απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από τον τόπο μας.
   Η Πρόεδρος της Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, κ. Ελένη Κολιοφώτη δήλωσε ότι: << η παρουσία μας στην έκθεση ήταν καλή αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού μας έδωσε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή και ανταλλάξαμε ιδέες, προτάσεις, απόψεις με εκπροσώπους άλλων Δήμων, δημοσιογράφων αλλά και πλήθος επισκεπτών. Όλοι τους, ανεξαρτήτως, έκαναν σαφή αναφορά στην πλεονεκτική γεωγραφική θέση μας και ιδιαίτερα στην Εγνατία οδό και στην δυνατότητα που παρέχει στους Βορειοελλαδίτες για πραγματοποίηση επισκέψεων όλες τις εποχές του χρόνου στην Ήπειρο αλλά και στον τόπο μας Εν μέσω κρίσης, δεν θα πρέπει να δείξουμε ανασφάλεια και απογοήτευση, ούτε να θεωρήσουμε δεδομένες κάποιες αγορές αλλά να ενεργοποιηθούμε και σε νέες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. >>
Ο συντονισμός ανάπτυξης, γνώσης και δράσης μας ωθεί ώστε οι υπηρεσίες του τουρισμού θα επιφέρουν τα μέγιστα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου Πάργας.

Αναδημοσίευση από το Blog, epirusworld.

Δεν υπάρχουν σχόλια: