Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παργινίστας, καθαρισμός λιμανιού της Πάργας.

   Τον καθαρισμό του λιμανιού της Πάργας οργάνωσε η ομάδα Παργινίστας την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Στο κάλεσμα προσφερθήκαν Παργινοί και φίλοι της Πάργας. Πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια για τον κάτω από τη θάλασσα καθαρισμό, ήταν από την Ελληνική ένωση έρευνας και διάσωσης (ΕΕΕΔ) της πόλης των Ιωαννίνων.  Οι αυτοδύτες της ένωσης σάρωσαν τη θάλασσα όπου καθάρισαν των πυθμένα της. Ένας καθαρισμός που γίνετε για πρώτη φορά στο λιμάνι της Πάργας.
   Τα μέλη της ΕΕΕΔ Ιωαννίνων γράφουν στη σελίδα τους στο facebook «Με σύμμαχο τον καλό καιρό σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήσαμε με τους Παργινίστας καθαρισμό στο λιμάνι της Πάργας. Το τη βγάλαμε από εκεί μέσα δεν το φαντάζεστε. Από πεταμένα λάστιχα αυτοκίνητων, μέχρι απλώστρες, μπαταρίες και σαγιονάρες. Το ποιο πολύτιμο όμως αντικείμενο ήταν μία Ελληνική σημαία μαζί με το κοντάρι της, η οποία ανασύρθηκε από τον βυθό σε άριστη κατάσταση. Θεωρήσαμε σκόπιμο την σημαία αυτή να την κρατήσουμε σαν λάβαρο στην έδρα μας !!!»

Φωτογραφία από τη σελίδα, ΕΕΕΔ Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: