Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εφημερίδα ‘‘Η Πάργα,,

   Κυκλοφόρησε το εβδομηκοστό έβδομο φύλλο της εφημερίδας ''Η Πάργα'', του ομώνυμου συλλόγου Παργινών Αθήνας. Πρόκειται για την έκδοση του τριμήνου Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος 2011.
Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: Μπουκουβαλαίοι μια οικογένεια αρματολών, κοινωνικά της Πάργας (Γεννήσεις, Γάμοι Θάνατοι), μικρές ειδήσεις (Πόσο αγαπάμε την πριγκίπισσα του Ιονίου Πάργα, Καλλικράτης και καθαριότητα, «Πάργα ο ξεριζωμός ενός λαού», Όνειρα καλοκαιρινής νυκτός μόνο με ωτοασπίδες, «Μπαμπάδες με ρούμι» από τη θεατρική ομάδα του Δέσκειου Λυκείου Πάργας, «Απόλλων Πάργας, Π.Σ.Ε. «Ηπειρώτικες όχθες 2011», Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής), Σμύρνη ζωντανές μνήμες 13-17/9/1922, Παργινές συνταγές (Μελιτζάνες Ιμάμ φούρνου, Καρυδάκι γλυκό), Τα βόλτα της Πάργας, Γνωρίζετε ότι (Ισθμός Κορίνθου), καπεταναραίοι της Πάργας, Θεσπρωτοί λόγιοι που έγραψαν για την Πάργα, Άλκης Αλκαίος (Βαγγέλης Α.Λιάρος), Ο Σεπτέμβρης του χθες και του σήμερα (της Τούλας Στεφανίδου Μαλακάτα), Κουίζ, Θύμησες από τον πόλεμο του 1940, επιτυχόντες Πανελληνίων εξετάσεων ενιαίου Δέσκειου Λυκείου Πάργας 2010-2011, και το καθιερωμένο φοτορεπορτάζ (Φωτο σκιές του παρελθόντος.
   Η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.

Δεν υπάρχουν σχόλια: