Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Απόλλων Πάργας - Ερμής Καναλίου 4-0.

Νίκη με μεγάλο σκορ ξανά!!!
Α.Σ Απόλλων Πάργας - Ερμής Καναλίου 4-0.

   Η ομάδα μας είχε σε μεγάλη μέρα τον Mario Beqari αλλά και σε καλή αγωνιστική κατάσταση όλους τους παίχτες και έτσι έκανε άλλη μιά μεγάλη νίκη. Ο Απόλλων Πάργας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρισης τον αντίπαλό του Ερμή Καναλίου. Το σκόρ άνοιξε σχετικά νωρίς ( 12' ) ο Μάριο Μπεκιάρι, μετά απο σέντρα υποδέχτηκε την μπάλα με το στήθος και με πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκόλ με σημαντικότερη αυτή στο 16ο λεπτό με το δοκάρι να λέει ''όχι'' στον Μπεκιάρι. Παρ 'όλα αυτά ευτυχίσαμε να πετύχουμε και 2ο γκόλ στο 23' πάλι με τον Μάριο σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε και το 1ο γκόλ. Απο εκεί και πέρα ο Απόλλων έκανε καλή κατοχή μπάλας δημιουργόντας ωραίες φάσεις. 2-0 ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο στα πρώτα 10 λεπτά η ομάδα μας μπήκε σχετικά χαλαρά αλλά στη συνέχεια πήραν πάλι μπρός οι μηχανές. Στο 58' μετά απο κόρνερ του Βάσιου ο Νίκος Μάρκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 63' ωράιο σούτ του Χρήστου Κατσαούνη απο μακριά απέκρουση δύσκολο ο τερματοφύλακας του Ερμή. Στο 65' πολύ δυνατό σούτ του Άρη Μπουρνά ο τερματοφύλακας του Ερμή είπε πάλί όχι. Το 3ο γκόλ για την ομάδα μας ήρθε στο 67' με τον δεινό σκόρερ Ηλία Λιάλιο μετά απο σέντρα του Μπεκιάρι. O Λιάλιος σε μιά συγκινιτική στιγμή αφιέρωσε το γκόλ στον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας μας, τον Φωτάρα. Το τελικό 4-0 έγινε στο 77' μετά απο σέντρα του Δημήτρη Βάσιου, ο φανταστικός Mario Beqari με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Ερμή.

Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Αλέξη Λουκούμη που τον περιμένουμε! 
Συγχαρητηρια σε όλους.

1.Δημήτρης Τσοβίλης
2.Δημήτρης Θόδωρης
3.Άρης Μπουρνάς
4.Νίκος Μάρκος
5.Χρήστος Κατσαούνης (76' Δονάτος Δέσκας)
6.Πολυχρόνης Τόρρες
7.Μάριο Μπεκιάρι
8.Γκέρτι Γκέγκα (72' Άκης Ντόκος)
9.Δημήτρης Βάσιος
10.Σάκης Μηλιώνης (63' Ηλίας Λιάλιος)
11.Θανάσης Βέκιος

Πρπονητής: Γιώργος Μουστάκας.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα   Apollon Pargas AS στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: