Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δε στέλνει τις λίστες διαθεσιμότητας ο δήμος Πάργας.


   Συνεχίζεται η αντίθεση των δήμων απέναντι στις απολύσεις εργαζομένων, ενάντια στη ρύθμιση περί διαθεσιμότητας που προωθείται. Μετά τον δήμο Πρέβεζας και ο δήμος Πάργας αποφάσισε να μην αποστείλει τις σχετικές καταστάσεις στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι έφεραν στο προεδρείο προς συζήτηση και ψήφιση το θέμα της κατάργησης στην πράξη του νόμου περί απολύσεων. Το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα, όπως έκανε και αυτό της Πρέβεζας, να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων στους ΟΤΑ, να στηρίξει τον αγώνα τους και να μη στείλει ονομαστικούς καταλόγους στο υπουργείο.
   Ο δήμος Πάργας είναι από εκείνους τους δήμους που έχει κενά στις υπηρεσίες του και όχι πλεονάζον προσωπικό, ωστόσο προχώρησε στην ομόφωνη απόφαση, η οποία είναι ακόμη ένα βήμα, προς τη συνολική κατάργηση του νόμου στην πράξη.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα   24h.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: