Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Λαϊκή αγορά Πάργας.

Λαϊκή αγορά και με τον ... νόμο από το 2013.

   Πλέον η Λαϊκή αγορά που λειτουργούσε στην Πάργα εδώ και λίγους μήνες, από το 2013 δεν θα έχει πλέον κανένα πρόβλημα. Ο Δήμος Πάργας είχε παραχωρήσει στους παραγωγούς έναν χώρο όπου εδώ και 3 μήνες λειτουργούσε η λαϊκή, στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στην ανεξέλικτη πώληση σε οποιοδήποτε σημείο της Πάργας αλλά και να δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να αγοράζουν κάποια προϊόντα σε χαμηλές τιμές και από τους παραγωγούς της περιοχής. Την περασμένη Δευτέρα και σύμφωνα με τα όσα μας είπαν παραγωγοί οι οποίοι επικοινώνησαν με το pamepreveza.gr κλιμάκιο του υπουργείου εμπορίου απαγόρευσε στους παραγωγούς να πουλούν στο σημείο όπου είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ναι μεν ο δήμος παραχώρησε το συγκεκριμένο χώρο εδώ και 4 μήνες πλην όμως ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών προκειμένου η λαϊκή αγορά στην Πάργα να λειτουργήσει "νόμιμα". Και αυτό γιατί η διαδικασία έπρεπε να είχε ξεκινήσει από το 2011 για να λειτουργήσει μέσα στο 2012.
Σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με την αντιδήμαρχο Πάργας κ. Ρίζου Ευτυχία μας διαβεβαίωσε ότι άμεσα και μάλιστα μέσα στον Νοέμβριο θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς του Δήμου προκειμένου να λειτουργήσει νόμιμα πλέον η λαϊκή αγορά από το νέο έτος.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: