Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Στην κορυφή των τουριστικών προτιμήσεων για το Δεκαπενταύγουστο η Πάργα.

    Η Πάργα, το Ναύπλιο και η Σκιάθος αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογών των Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr.  Η μικρή πόλη τoυ N. Πρέβεζας, η Πάργα, με τιμή διανυκτέρευσης 92 ευρώ, αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ναύπλιο με τιμή διανυκτέρευσης 85 ευρώ, όση και στη Σκιάθο, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Η λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών που κατάρτισε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, τα συνδυάζει όλα. Από αμιγώς οικογενειακούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής, μέχρι προορισμούς γνωστούς για τις ξέφρενες βραδιές όπως η Καλλιθέα Χαλκιδικής και το νησί των ανέμων.
Σημειώνεται ότι η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 μέχρι και τις 18 Αυγούστου...
Πηγή: Euro2day.gr

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: