Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Πάργα, ο Δήμαρχος που ανακηρύχθηκε σε άρχοντας των σκουπιδιών!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  epiruspost.gr.

   Μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας του έχει βαλθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής ο δήμαρχος Πάργας... Κάτοικοι κι επιχειρηματίες κάνουν υπομονή από τις αρχές του καλοκαιριού, βλέποντας την πανέμορφη Πάργα να έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Κάθε μέρα ήταν και χειρότερη.
Εικόνες ντροπής.
   Οι διαμαρτυρίες βροχή, αλλά στου κουφού την πόρτα... Από τους κατοίκους το θέμα έφτασε στην Υπουργό Τουρισμού, η οποία έγινε αποδέκτης επιστολής, στην οποία περιγράφονταν τα πάντα.
Και στη συνέχεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Περιφέρεια Ηπείρου... Ο Δήμος άρχισε να δέχεται πιέσεις προκειμένου να πράξει το αυτονόητο. Να μαζέψει δηλαδή τα σκουπίδια...
Έκπληκτοι οι κάτοικοι είδαν το Σαββατοκύριακο να βγαίνει επιτέλους στους δρόμους ένα απορριμματοφόρο. Και ήταν διπλή η έκπληξη όταν είδαν στη θέση του συνοδηγού τον ίδιο τον δήμαρχο να παριστάνει τον εργάτη καθαριότητας!!! Θυμήθηκαν ότι στο παρελθόν είχε βγει με τις βούρτσες κι έβαφε και είναι έτοιμοι να τον δουν στο εξής να καθαρίζει και τον βιολογικό καθαρισμό.
Δικαίως δε του απονέμουν τον τίτλο του «άρχοντα των σκουπιδιών».

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  epiruspost.gr.
Φωτογραφία από σελίδα στο Φέισμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: