Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μια βραδιά γεμάτη Απόλλων Πάργας…

   Δείπνο με πολύ… ψητό, παρέθεσε η διοίκηση του Απόλλων Πάργας, στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τα μέλη της ομάδας,την Πέμπτη 2-10-2014. Το κλίμα ήταν άριστο και σίγουρα τέτοιες πρωτοβουλίες φέρνουν όλους τους ανθρώπους της ομάδας πιο κοντά.
Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, βρέθηκε τυχαία στη βραδινή συνάντηση του συλλόγου της Πάργας και πήρε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Στην αρχή ζητήσαμε δήλωση από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κλοτσώνη, ο οποίος τόνισε: «Αυτή η συνάντηση γίνεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, είναι το πρώτο τραπέζι που κάνουμε στην ομάδα μας. Ευχόμαστε υγεία στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων. Ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να είναι πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.  «Να είναι η χρονιά η φετινή, με υγεία πρώτον και κύριον με υγεία σε όλα τα παιδιά και μετά με νίκες! Πιστεύουμε ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά, έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα 2014-2015.» είπε με νόημα ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Πάργας Πασχάλης Ρίζος.

«Καλή σαιζόν να έχουμε με υγεία, για όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.» ευχήθηκε ο γραμματέας του συλλόγου Αντώνης Ζέρης!  «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, υγεία πάνω απ’ όλα και ότι καλύτερο και στις προσωπικές τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση για το τραπέζι που μας έκανε σήμερα, δείχνει για άλλη μια φορά, ότι είναι κοντά στην ομάδα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.» δήλωσε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, Σάκης Μηλιώνης!
Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια όμορφη βραδιά που έφερε ακόμα πιο κοντά παίκτες και διοίκηση και είναι αλήθεια ότι αυτή την πρωτοβουλία της διοίκησης του Απόλλωνα Πάργας, την καταχάρηκαν οι πάντες. Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση, εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στον Απόλλωνα Πάργας! Το χαμόγελο άλλωστε του αντιπροέδρου της ομάδας Πασχάλη Ρίζου, στη δεύτερη φωτογραφία μας, αφήνει πολλές υποσχέσεις...

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: