Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία, η λαμπαδηδρομία στην Ανθούσα - Πάργα!

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 4-10-2014 η λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε ο σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας -Πάργας "Βασίλειος Χατζής".
Στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν 65 παιδιά της περιοχής που ξεκίνησαν τη διαδρομή από το δημοτικό γήπεδο "Βασιλά" Πάργας, διέσχισαν την παραλία της Πάργας και κατέληξαν στην πλατεία "Βασιλείου Χατζή" στην Ανθούσα.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας Περικλής Λιάκρης αναφέρθηκε στη σημασία και τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού και πόσο σημαντικό είναι να περάσει το μήνυμα στα νέα παιδιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Πάργας  Πέτρος Τζούρος, ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Δημήτρης Κώτσης, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Πάργας Ελένη Ζυγούρη, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ανθούσας Βασίλης Νάκκας, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων γυναικών Αγιάς, Ανθούσας, εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιοχής κ.α. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απέστειλαν ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση της λαμπαδηδρομίας. Την Λαμπαδηδρομία στήριξαν επίσης οι Νίκος Ευαγγέλου "Ταβέρνα Ζορμπάς", Αναστάσιος Ντέλλας "Υδραυλικά- Ηλεκτρικά" και ο Νίκος Δημόπουλος "Ταβέρνα το δίχτυ.", αλλά και το Kanaris travel και το Palatino spor, που διέθεσαν τα van για τους μικρούς λαμπαδηδοδρόμους!  Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος Χατζής" ξεκινούν και οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Φθινοπώρου, την 19η του Οκτώβρη και την 25η αντίστοιχα. Αξίζει επίσης να αποδώσουμε τα εύσημα μας στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας, για το σημαντικό κοινωνικό έργο, που προσφέρει.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: