Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας, για το παιχνίδι με την Α.Ε. Πρέβεζας!

   Ο Απόλλων Πάργας και τα Δ.Σ στα  χρόνια παρουσίας του σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί, έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη Διαιτησία σεβόμενοι το έργο της,αλλά και σε ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει αλλά σωματεία.

Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε με την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Α.Ε Πρέβεζας για την χτεσινήφιλοξενίακαι την χτεσινή Διαιτησία.

Κανέναςπαράγοντας  της ομάδα μας δεν έχει χειροδικήσει σε διαιτητή, άλλοιτο έχουν πράξει, και θα τους ακολουθά γιαπάντα.Κάποτε οι μπαμπάχουτηδες πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο εάν θέλουμε να πάει  μπροστά γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνουν και όχι καλό, δεν μπορεί μια ομάδα να φωνάζει για την διαιτησία όταν για ενενήντα λεπτά αγώνα έχει κάνει μόνο μια τελική φάση.


Αντίθετα μάλιστα όταν το ποδόσφαιρο γίνεται αντιαθλητικό και επικίνδυνο τότε ο διαιτητής πρέπει να αφήσει την ομάδα σας με  οκτώ ποδοσφαιριστές. Και για την ιστορία Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πάργας ο Μηλιώνης πήγε στο κέντρο υγείας και του έβαλαν τέσσερα ράμματα στο μάτι από αγκωνιά ποδοσφαιριστή σας Μπούκουρα, που δεν πήρε κάρτα. Το χτύπημα στο στομάχι με κλωτσιά εκτός φάσης στον τερματοφύλακα, πήρε κάρτα οχι.Όταν καθαρόπέναλτιμέσα στην περιοχή δεν έχειδοθεί. Όταν ποδοσφαιριστής της Α.Ε Πρέβεζας προκαλούσε τους  παργινούς φίλαθλους στην εξέδρα τι περιμένατε οι φίλαθλοι να του πουν ευχαριστώ που μας βρίζεις. Δεν θα αναφερθώ σε μια σειρά άλλων αντιαθλητικών φάσεων ποδοσφαιριστών σας. Παρόλα αυτά ο κ. Ζιώγας είναι ένας εξαιρετικός διαιτητής που κοσμεί με την παρουσία του το άθλημα, στο χωριό μου λένε μια παροιμία:   της κοντής ψ…ς της φταίνε οι τρίχες.Ασχοληθείτε περισσότερο με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδα σας και αφήστε στην άκρη την φιλοξενία και την διαιτησία.

Για την φιλοξενία η Πάργα είναι προικισμένη από τη φύση, το Θεό και τους προγόνους της.
Στην Πάργα σας καλούμε να νιώσετε τη παργινή φιλοξενία. Καθίστε µε τους ανθρώπους αυτής της πόλης στο ίδιο τραπέζι, ακούστε τις ιστορίες και τα μυστικά που θέλουν να μοιραστούνμαζί σας. Γνωρίστε την υπερβολή τους και την ηθική τους. Δεχτείτε τη ζεστή παργινή φιλοξενία τους, είτε αυτό είναι ένα τσίπουρο «στο πόδι», είτε ένα κρασί µε «έναν μικρόμεζέ», είτε ένα πλουσιοπάροχο γεύμα σε ένα φτωχικό και ταπεινό σπιτικό. Ο παργινός θα σας περιβάλλει πάνταµε την αγάπη του, θα μοιραστεί μαζί σας ό,τι έχει και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Δεν είναι ούτε τρόπος επίδειξης, ούτε θέμα συνήθειας ούτε υπόθεση τιμής. Είναι απλά τρόπος ζωής κι έκφραση ψυχής για εμάς τους παργινούς. Ελατέ λοιπόν να σας δώσουμε όσα μαθήματα φιλοξενίας χρειαζόσαστε.
Ο Απόλλων Πάργας και το Δ.Σ θα προσπαθήσει να συμβάλλει μέσω του αθλητισμού, για έναν χώρο που αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συνεργασία, γενικότερα η ευγενή άμιλλα, η καλλιέργεια και η εκπαίδευση των  αθλητών  προσφέροντας τους άσκηση και παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα τους προετοιμάζει να γίνουν αθλητές και στην ζωή. Δεν αποτελεί υπόσχεση ότι θα γίνουν όλοι πρωταθλητές, σίγουρα όμως  θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και θα διαμορφώσουν ισχυρή προσωπικότητα. Μέσα σε αυτό το πνεύμα  λειτουργεί και θα λειτουργήσει ο «Απόλλων» Πάργας και γι’ αυτό θα αγωνίζεται να το περάσει ως ιδέα και προσπάθεια σε όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά και σε όλους τους αθλητές μας.

Το Δ.Σ Απόλλων Πάργας. 

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: