Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δύο χρόνια χωρίς τον Άλκη Αλκαίο.

    Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο Σύλλογος Παργινών Αθήνας και η Αδελφότητα Κοκκινιωτών Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση: "Δύο χρόνια χωρίς τον Άλκη Αλκαίο" Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος) Μια πολιτιστική εκδήλωση μνήμης και τιμής, λόγου και μέλους, για τον Άλκη Αλκαίο που τραγουδήσαμε όλοι μας.
Τον Άλκη της "Πιρόγας", της "Ρόζας", του "Πρωινού τσιγάρου" ... Τον Άλκη Αλκαίο της Πάργας, τον Βαγγέλη Λιάρο της Κοκκινιάς ... Προσωπικές μαρτυρίες καταθέτουν: Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηλίας Γεράκης, Θοδωρής Βουρεκάς, Γιώργος Γιάγκας. Αλέξης Μάκος: "Φωτόνια στην παλάμη να κρατάς" ένα ρεσάλτο στο ποιητικό πειρατικό του Άλκη Αλκαίου. ΄Αλκη Αλκαίο τραγουδούν: Μίλτος Πασχαλίδης, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Καλαφάτης. Ποιητικό αναλόγιο. Επιμέλεια: Αλέξανδρος Λαμπρίδης, έφορος πολιτισμού Π.Σ.Ε. Τα Δ.Σ.
 Επικοινωνία: 210 3243822, Info@panepirotiki.com

Πηγή: Αναδημοσίευση από σελίδα  στο Φέισμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: