Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πάργα ποδόσφαιρο.

Φωτογραφία από το βλογκ  srortanthoussa
Θύελλα Σινώπης [ 1 - 3 ] Απόλλων Πάργας.

   Την εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας κερδίζοντας τη Σινώπη με 1-3. Με αρκετές απουσίες η ομάδα μας κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο.
Μόλις στο 6' ο Σάκης Μηλιώνης με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.
Στο 36' ο Νίκος Μάρκος με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Αντώνη Γκόγκα και αυτός με κεφαλιά έκανα 2 τα τέρματα της ομάδας μας.
Στο 57' ο Σάκης Μηλιώνης δεν κατάφερε να νικήσει από το σημείο του πέναλτι τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το έκανε όμως 8 λεπτά αργότερα με ένα απίστευτο γυριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή μετά από σέντρα του Νίκου Ντίσιου.
Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έβαλαν το γκολ της τιμής με τον Ιωρδανίδη.

1. Θ. Ζέρης, 2. Ν. Μάρκος (73' Κ. Τζαφέρι), 3. Θ. Μπιστιόλης, 4. Α. Γκόγκα, 5. Β. Βάσιος, 6. Φ. Δράκος, 7. Ν. Ντίσιος, 8. Τ. Παππάς (81' Γ. Μελίδης), 9. Δ. Βάσιος, 10. Σ. Μηλιώνης, 11. Α. Βάσιος (78' Γ. Νάνος)
Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Apollon Pargas AS στο Φέισμπουκ.

Πήρε τη νίκη η Ένωση Πάργας, 2-0 τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου.

   Τη νίκη με 2-0 πήρε η Ένωση Πάργας κόντρα στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι γηπεδούχοι μπαίνοντας δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με τον Παππά Θ. Στο 74΄ ο Στέφος «έγραψε» το τελικό 2-0.
Διαιτητής: Φραγκούλης Π.
Βοηθοί: Ποντίκης-Λάσκος
Ένωση Πάργας: Λένης β., Πατέρας, Ζυγούρας, Ντάλλας Σ., Στέφος, Τζάνης (13' Μacconnachi), Παππάς Ε., Λουκούμης (90'  Γιοχαλάς), Λιάλιος (27' Γκίκας), Ντάλλας Δ., Παππάς Θ.
Ηρακλής Αγίου Γεωργίου: Χρήστου Θ., Τόλης (57'Κολιός), Πάνου, Χασκής, Γάκης, Ζάβαλης Θ., Αθανασίου, Χρήστου Λ., Παντελίδης, Ζάβαλης Ι., Ρίζος (80' Έξαρχος).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: