Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στενή σχέση με την Πάργα είχε ο νεκρός του Norman Atlantic.

   Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου «Norman Atlantic».
Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας, Δούλη Γεώργιο (63 ετών), ο οποίος έχει στενή σχέση με την Πάργα, καθώς η σύζυγός του, Θεοδώρα Δούλη, η οποία επίσης εγκλωβίστηκε στη γλίστρα, αλλά κατάφερε να σωθεί, έχει καταγωγή από την πόλη του Νομού Πρέβεζας.
Το atpreveza, επικοινώνησε με συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού, που διαμένουν στην Πάργα και ήταν συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Ο Γιώργος και η Θεοδώρα Δούλη, βρίσκονταν για διακοπές στην Ήπειρο και επέστρεφαν στην Ελβετία, όπου και ζουν μόνιμα.
Δυστυχώς για το Γιώργο Δούλη, αυτό το ταξίδι στην πατρίδα ήταν και μοιραίο.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Θεοδώρα Δούλη νοσηλεύεται στην κλινική «Santa Caterina Novella Galatina» (Λέτσε) με υποψία κατάγματος της πυέλου, ενώ θα μεταφερθεί εκεί και η σορός του συζύγου της.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: