Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αγώνες δρόμου και βάδην στην Πάργα με την επωνυμία "Τρέχουμε για την Πάργα".

 Τρέχουμε για την Πάργα.

    Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας διοργανώνει αγώνες δρόμου και βάδην στην Πάργα με την επωνυμία "Τρέχουμε για την Πάργα" με φιλανθρωπικό σκοπό
καθώς το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές θα δοθεί στο σύλλογο Φλόγα - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 5 χλ. και στο βάδην έχουν όλοι οι δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και στον αγώνα παίδων οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα

Ημερομηνία: Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
Τόπος: Πάργα , περιοχή Καμίνι
Πρόγραμμα Διοργάνωσης : Αγώνες 5 χλ.: ώρα 10:45 ,τεχνική ενημέρωση στην εκκίνηση
Αγώνες Παίδων: ώρα 11:15 ,τεχνική ενημέρωση στην εκκίνηση
Ώρα αγώνα: 5 χλ. 11:00 και παίδων 11:15
Ώρα προσέλευσης : 10:00

Κανονισμοί δρόμου 5χλ.: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση).Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα.

Η διοργάνωση αναλαμβάνει την προμήθεια των αθλητών με νερό σε ένα σημείο της διαδρομής. Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Οι ενστάσεις για οποιονδήποτε λόγο γίνονται από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 15 λεπτά μετά τον τερματισμό του.

Η Επιτροπή Αγώνων αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας,διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατα μήκος της διαδρομής όπως πλαστικά μπουκάλια ή πλαστικές συσκευασίες στερεάς τροφής. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας θα υπάρχει πλαστικός σάκκος απορριμάτων.

Διαδρομή 5χλ. : Ξεκινάμε από το Καμίνι Πάργας και κατευθυνόμαστε ανατολικά. Αφού συμπληρωθούν περίπου 1000 μέτρα μπροστά στο Δέσκειο Γυμνάσιο-Λύκειο στρίβουμε αριστερά και κατευθυνόμαστε προς το Κ.Τ.Ε.Λ. Πάργας, περνάμε μπροστά από το ξενοδοχείο BACOLI και κατευθυνόμαστε προς την Ανθούσα. Αφού διανύσουμε 1 περίπου χιλιόμετρο ανηφόρας πριν φτάσουμε στο συνεργείο του κυρίου Λ.Βέκιου στρίβουμε αριστερά και κατευθυνόμαστε στην παραλία του Βάλτου.Όταν πια βρεθούμε στην παραλία κατευθυνόμαστε προς θέση Κρέμασμα. Ανεβαίνουμε την ανηφόρα για να βρεθούμε στην είσοδο του Ενετικού φρουρίου, κατεβαίνουμε τα σκαλοπάτια , περνάμε τον Άγιο Δημήτρη , την αγορά, στρίβουμε για την άγκυρα και αριστερά προς Καμίνι όπου τερματίζουμε.

Εγγραφές: Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους και να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση.

Κόστος συμμετοχής: 2ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό
Δηλώσεις συμμετοχής αθλητών-εθελοντών: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: nauticalclubparga@hotmail.com, στο κατάστημα του ταμία του Ν.Ο.Π  Κ.Μελίδη , στο καφε TERRA στην γραμματέα του Ν.Ο.Π. Π. Στράτου-Ζούλα και στο τηλέφωνο 6946502742 του Αχιλλέα Δημάκου.

Πηγή: Αναδημοσίευση και από τη σελίδα  Ναυτικός Όμιλος Πάργας στο Φέισμπουκ.
Φωτογραφία από τους αγώνες «Άγγελος Φέτσης» το 2014 στην Πάργα, από τη σελίδα Ναυτικός Όμιλος Πάργας στο Φέισμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: