Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πολυτεχνείο...17 Νοεμβρίου.

   «...Σήμερα, 37 χρόνια μετά, πολλά από τα οράματα εκείνης της γενιάς και ιδιαίτερα της νεολαίας έχουν πραγματοποιηθεί, όμως αρκετά παραμένουν ανεκπλήρωτα.
   Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ που εκπροσωπεί τους Πτυχιούχους Μηχανικούς του Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Τ.Ε.Ι και Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε), διατρανώνει, μαζί με όλους τους Έλληνες Πολίτες, την πίστη της στα ιδανικά της εξέγερσης των φοιτητών, των σπουδαστών, των μαθητών και εκατοντάδων εργαζομένων κατά της χούντας, θεωρεί τις κινητοποιήσεις εκείνης της περιόδου, ως την κορυφαία αντιστασιακή εκδήλωση με μαζικά χαρακτηριστικά.
   Στις μέρες μας, στόχος όλων των φορέων πρέπει να είναι η ενίσχυση εκείνων των κοινωνικών δυνάμεων που υπερασπίζονται τις δημοκρατικές ελευθερίες και προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα, ώστε τα οράματα εκείνης της γενιάς να διατηρήσουν τη διαχρονική τους αξία και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί από τους εξεγερθέντες.

Τιμή στους Πρωτοπόρους εκείνης της εποχής!
Δόξα στους Νεκρούς της εξέγερσης!...»

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  eetem.

Δεν υπάρχουν σχόλια: