Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Απόλλων Πάργας, Νίκη! αυτή την Κυριακή.

Απόλλων Πάργας: Ντέρμπι ουραγών
    Σημαντικό παιχνίδι είναι για τον Απόλλων Πάργας το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη Φιλιατών. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Ειδικά για τον Απόλλων οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτικοί αφού και η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα.
Έξι ομάδες υποβιβάζονται 
    Στην απόφαση για υποβιβασμό ενός επιπλέον σωματείο από τον 5ο Όμιλο, όπως επίσης και από τον 4ο και τον 8ο, προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Έτσι λοιπόν, από καθέναν από αυτούς τους Ομίλους θα πέσουν έξι ομάδες και όχι πέντε, που αρχικά είχε αποφασιστεί.
    Στόχος της Επιτροπής είναι να υπάρξει μία βάση 80 συνολικά σωματείων που θα παραμείνουν στη Δ' Εθνική, στα οποία θα προστεθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών Ενώσεων και εκείνες που θα υποβιβαστούν από τη Γ' Εθνική, προκειμένου να προσεγγιστεί ο αριθμός των 140 σωματείων που θα συνθέσουν την Κατηγορία της σαιζόν 2011-2012.
    Επομένως, το σχετικό σχέδιο προβλέπει τα εξής: Από τους 14άρηδες Ομίλους (4ος, 5ος, 8ος) υποβιβάζονται έξι ομάδες, δηλαδή εκείνες ου θα καταταγούν στις θέσεις 9 έως 14 της τελικής κατάταξης, ενώ θα παραμείνουν στη Δ' Εθνική οι επτά, αφού ο Πρωταθλητής θα προβιβαστεί στη Γ' Εθνική.
    Από τους 17άρηδες Ομίλους (1ος, 2ος, 6ος, 7ος) υποβιβάζονται οκτώ ομάδες και συνεχίζουν στη Δ' Εθνική οι οκτώ.
Από τον 16άρη Όμιλο (9ος) υποβιβάζονται επτά ομάδες και συνεχίζουν στη Δ' Εθνική οι οκτώ.
    Από τον 18άρη Όμιλο (3ος) υποβιβάζονται επίσης οκτώ ομάδες και παραμένουν στη Δ' Εθνική οι εννέα.
    Τέλος, στον 13άρη Όμιλο (10ος) υποβιβάζονται από δύο έως πέντε ομάδες, ανάλογα με το πόσες κρητικές θα πέσουν από τη Γ' Εθνική, άρα σε κάθε περίπτωση συνεχίζουν στη Δ' Εθνική οι δέκα ομάδες.Εκείνο που απομένει είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ να ψηφίσει την εισήγηση της τριμελούς επιτροπής, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβρη, μετά τις εκλογές.


Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  periferiako.

Δεν υπάρχουν σχόλια: