Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Χαλασμένοι αναμεταδότες στην Πάργα.

   Χαλασμένος εδώ και πέντε εβδομάδες περίπου είναι ο αναμεταδότης που δείχνει το κρατικό κανάλι από την Μακεδονία ΕΤ3 στην Πάργα. Το πρόβλημα παρουσιάζετε στην λήψη του καναλιού μέσο δορυφόρου από την ψηφιακή πλατφόρμα την NOVA. Ακόμα πρόβλημα υπάρχει στον αναμεταδότη στου STAR CHANNEL που βγαίνει με μεγάλη απόσβεση(χιόνια). Στην Πάργα υπάρχουν αναμεταδότες στην περιοχή Παλιόπαργα (493μ) και εξυπηρετούν τις περιοχές Τράφος, πίσω Κρυονέρι, Άγιος Γεράσιμος, Κρέμασμα, Τρίκορφο και γενικά περιοχές που δεν έχουν απευθείας πρόσβαση στους πομπούς που βρίσκονται στα Ακαρνανικά όρη και στον Αίνο της Κεφαλονιάς. Οι αναμεταδότες της Πάργας λειτουργούν στην θέση αυτή τα τελευταία τέσσερα χρονιά και η επιμέλεια τους έχει δοθεί από το Καποδιστριακό δημαρχείο Πάργας σε γνωστό ηλεκτρονικό εργαστήριο από την Άρτα. Τα αναλογικά κανάλια που εκπέμπονται από το βουνό είναι ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΑΝΤ1, MEGA, STAR, ALPHA, ALTER, και ΣΚΑΙ στα κανάλια 21,22,25,27,30,33,43,45,55.
   Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές κλίσεις από πολίτες προς το δημαρχείο για τα χαλασμένα κανάλια άλλα τίποτα δεν έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: