Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ποδόσφαιρο Πάργα Σαββατοκύριακο.

Θρίαμβος Λούρου-Απόλλων Πάργας 1-0

   Δύσκολη, αλλά πολύτιμη επικράτηση είχε ο Θρίαμβος Λούρου με αντίπαλο τον ουραγό Απόλλωνα Πάργας. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζάκκα στο 42' ήταν ακρετό για να δώσει τη νίκη με 1-0 στους γηπεδούχους. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωλοκούρα στο 76'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λέκκας (ΣΔ Γρεβενών).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ζάχος, Συμεωνίδης, Μπάλλας, Βούλγαρης, Μακλάρας, Μπάκας, Σάκος (89' Καραμπίνης), Σίσκας, Τσιτσόπουλος, Στάθης, Ζάκκας (70' Παππάς)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης (46' Ρούσσης), Κωλοκούρας, Μάρκο, Βάσιος Ε., Πασχοδήμος, Νταής, Βάσιος Α., Βάσιος Δ., Λουκούμης, Τζήμας (60' Σερίφης)

Ένωση Πάργας - Νάρκισσος 2 -1

   Τήν δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με σκόρ 2-1 και αντίπαλο την ομάδα της Ναρκίσσου.
Μετά το βαρύ 8-0 της 6ης αγωνιστικής στην Φιλιππιάδα η ομάδα μας χρειαζόταν βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα και την πήρε σήμερα με γκόλ τού Ανδρέα Λούκα στό 25' και του Σπύρου Βέργου στο 92', η Νάρκισσος είχε καταφέρει να μειώσει το σκόρ στό 40' σε 1-1.
   Η ομάδα μας έφτασε τους 6 βαθμούς και περιμένει την ολοκλήρωση αύριο της 7ης αγωνιστικής προκειμένου να καταταγεί στίς θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα periferiako και το blog  fc-parga-united αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: